Massage

Hej :)
 
Idag började jag dagen lite tidigare än förut och började dagen med massage. Jag var en hel del öm och lite ont typ överallt men det var skönt, hon hjälpte med att dra till in ryggrad för en kota var lite inklämd. När vi kom hem så tog jag ett bad med ljus och avslappnande musik. Det har gått bra tills jag tog golven där uppe och jag känner nu hur om jag är på ryggen, nacke och axlar.
 
nu har jag bara pluggat och det är väl det jag ska göra ikväll. Imorgon ska jag jobba på förskolan. Har saknat barnen väldigt mycket, de gör mig alltid så glad.
 
 
 
Saknar cypern och mitt röda hår
 

Visdomstand

Tjena
 
Senaste veckan har jag inte jobbat utan på måndag var jag på info möte om kursen, men jobbade två timmar med att diska på förskolan.
Samhällskunskap 1a2 som jag ska börja med nästa vecka. Just nu pluggar jag lite i förväg, bara läser på om saker jag vet jag ska ha prov på. på tisdagen fixade jag saker som behövde fixas. och idag har jag städat hela mitt rum, ytor och golv, nya sängkläder och tagit golv i de andra rummen på nedervåningen.
 
Förra tisdagen tog jag ut en visdomstand, på höger sida. Det tog ett tag för den ville inte släppa men iallafall efteråt så ja svårt o tugga och fick bara äta flytande eller halvfast mat. Och tog Naproxen i full dos varje dag men de hjälpte inte, haft problem med smärtan i käken och maten. Har inte fått i mig tillräckligt och detta på att vara förkyld har gjort det väldigt jobbigt. Jag har fortfarande ont men inte alls lika mycket. Den 8:e ska jag ta ut den andra visdomstanden på vänster sida. anledningen är för har kronisk inflammation runt dessa tänder samt har fickor som samlat på sig bakterier som gör så de luktar illa. helt ärligt luktar det bajs. Iallafall nästa helg kommer viktor och det är mycket planerat då. Ska ut på fredagen med elsa med flera och lördagen blir det nog laserdome med de från jobbet.
 
precis efter det är gjort, har bomullstuss i också men svullnaden höll i en vecka.
 
 
detta är några dagar efter då de blev ett blåmärke också
syns kanske inte så bra på bilden
 
nu har jag ätit och mår lite bättre, har tagit starkare värktabletter så ja kan få en smärtfri kväll.
 
nu ska jag plugga lite sedan bara ta de lugnt.

 
bild på mig och viktor
 
hejdå!

Mot sitt slut

Nu börjar de gå mot ett slut. Efter mer än ett år på samma förskola. Men de skulle ta slut någon gång. Har lärt mig mer än jag trodde jag skulle göra.
 
hur det än blir här i Umeå så kommer jag inte flytta till stockholm förrän efter nyår iallafall. Har ju tänkt plugga en kurs här från och med slutet av november till slutet av december.
 
Sen är tanken att plugga i Sthlm och bo med Viktor. men kan inte söka dit förrän hösten.
 
Var i sthlm i helgen hälsade på viktor. Fick träffa Lisa som han bor med, hon är 89 och väldigt bra inställning i livet. Fick träffa hennes barn som då själva är vuxna och var de som hjälpte viktor till att börja med.Jag och viktor for även till KTH på ngn bar grej men vi kom dit 10 och de va inte myk folk kvar... så vi gick efter en öl men annars så har vi spelar Cards Against Humanity med den som förlorar får dricka en klunk :) det var väldigt roligt, viktor har ingen tv och Lisa har ingen WIFI så han har en trådlös vilket för att han kan inte använda hur mycket som helst. Så de var ingen tv och dator på hela helgen. På lördag gjorde vi pizza, jag gjorde degen och han hjälpte till. De gick sådär men det blev gott så jag klagar inte :p
 
nu ska jag se tv eller något och sedan sova
 

RSS 2.0