sleep is the dream all teens dreams about in the summer

hej!
just nu ha ja nyss fikat rester från middagen underbart gott!



vattenmelon, gurka, tomat, halloumi, dressing, vindruvor! helt underbart gott!!!!!!

ska snart sova typ de finns inte mycket annat att göra, idag såg vi o mika how to train your dragon 2, helt underbar film! underbart gjord men tyvärr tårar förekommer men de gör filmen starkare:)

imorgon far vi till stugan, badar, solar och allt mysigt xd de blir nog en del film också:) nu ska ja gå ha de bra!

viktor min älskling

hejhej! åhh vilka dagar de har varit. viktor kom den 17:e har varit upptagen sedan dess xd på kvällen med elsq o phillip, fredag: var de roadtrip me bella o chrille. till åselemarknad (de sög, men ändå inte xd)
lördag till söndag var de stugan
måndag firade vi allis me mat o film o kajsa
idag: firade vi mika med goood mat på sagami och mys:)

just nu så for viktor för att skjussa min brorsa o hans vänner till krogen, ska även hämta dem inatt. underbsrt snäll kille jag har! hur hade ja så tur! nu blir de pizzasallad o dressing till fika göött gött! har fått en samsung galaxy s3 av min brorsa! hur snäll som helst!!:)

I miss your smile <3

HejHej:)
Detta är vad jag ska göra samt tänka på varje dag. Det är inte jobbigt eller så men de e anstängande faktiskt:P nu är jag hemma och chillar... ska snart äta något :p
 
 
 
 

Spricka i revbenen

Hejsan!
 
Jo, kommer ni ihåg när jag ramlade i trappan?
fick ett stort blåmärke på rumpan och fick en spricka i revbenet som landade på trappkanten. Så ja... i nu en månad har min rygg varit fucked up. har haft ont i en månad och ska ha fler veckor kvar av smärta.
Har kollat upp om tietzes syndrom. Har fått ett träningsprogram som ja ska göra 2-3 ggr/dag. De är inte svårt eller så de tar bara några minuter. musklerna som är i nacken är de jag försöker få att slappna av för de e dem som gör de värre. OM de är spända dras bröstkorgen upp och jag får mer ont. Så när jag är orolig/ledsen/överarbetad så behöver jag en nackmassage, så nu vet ni vad viktors jobb är i framtiden. Har bilder på träningsprogramet och så men får inte över bilderna från mobilen till datorn.
 
Jag har länge du funderat hur jag sla kunna lägga upp bilder jag har på mobileen hit till bloggen. Kan inte ladda ner appen eftersom min mobil säi ger att jag har lite utfymme kvar.... fast än jag tar bort saker så har jag ingen plats att ladda ner saker på mobilen. Har andra problem med de men orkar inte förklara allt.
 
 
Idag gjorde jag gulliga kladdkakemuffins till allis!:) Skrev Allis 18 år på var sin och så:) hon blev nöjd så jag blev också de:) jag hann inte tänka på att ta bild men hon gjorde det:p ni får fråga henne om dem:)
 
Imorgon far jag och allis till stugan!:) de blir mysigt:p sitta och äta godis, riktigt fredagsmys.
Är glad för pappa e ledig imorgon så jag behöver inte gå ut med hunden. Är less på han.... Han har mer problem sen han försvann under de dära två dygnen.
 

RSS 2.0