pain with out love, pain I can't get enough

Hejhej :) 10 min innan lunchen är slut och det är att jobba på. Imorse var en jobbig morgon eftersom jag somnade med ont i nacken och vaknade med typ ngn nerv i kläm eller så för vissa rörelser gjorde j***** ont.... jag tänkte hur ska jag städa hela morgonen... särskilt då de bara e jag som jobbar med de just idag för två e borta o så. Men de gick och nu har de släpt. Har ont när jag böjer nacken inte som i morse så de e bra!:) 

Slutar för dagen om tre timmar sedan köra hem i 40 minuter. Ingen aning vad jag ska äta till middag då min familj är i stugan.

Jaja ha de bra så hörs vi!

the reason beyond feelings

Ojoj när ska man ta sig an och skriva på bloggen:( 

Har precis ätit underbar god mat och de e skönt att inte behöva laga den själv eftersom jag är mest ensam då resten av familjen har semester och är i stugan. Har ont i ryggen som vanligt och så. 

Jag funderar lite på hur jag var förut med min blogg. Mycket mer öppen om allt nu e de mer att de mesta stänger jag inom mig och så iallafall inte ut på bloggen. 


Just nu går jag på en behandling för endrometrios. Vilket är ett specifikt p piller som tar bort ett hormon kan man kanske säga i ett väldigt enkelt format. Men detta gör att jag inte ska ha mens på månader för att försöka göra så de iallafall inte blir inflammerade och så. Jag gar symptom för endrometrios men inte alla symptom. De kan inte diagnostisera mig att jag har de för de syntes inte på ultraljudet. 

I allafall två år har jag haft någon typ av smärta först bröstkorgen, sedan ryggen, fötterna har jag haft problem med så länge jag minns men sedan detta. Om jag har endrometrios aom de tror kommer jag kanske aldrig bli av med denna smärta. Vissa säger att en speciell diet fungerar mot smärtan men annars är de att operera.  

Nu ska jag vara social med min familj.  Ha de gött!

Jobb och jobb

Jag förbereder mig på jobb i helgeb dock så blir de kort vecka nästa vecka!:) men på fredag blir de bio med Elsa, Magic Mike XXL väntar på oss då:p

Som tur är börjar jag inte förrän 9 på helgen vilket är sovmorgon för annars börjar jag 6. 

Men jag är trött och ont i rygg och fötter. Jag har problem med mensvärken just nu. 

Men annars är de bra!:) 

RSS 2.0