Fluffy

Hej
Mycket har hänt i helgen
 
Viktor landade torsdag kl 12 på natten och jag jobbarde 8 - 13 och viktor hämtade mig då.
klockan 20 över sju for vi till Exel Arena och stod i kö. Klockan 8 var vi på plats och det började med Martin Moreno som man ofta hör att fluffy är med och Larry Omaha. Alla var roliga, Martin hade mer Sexuella skämt samt han pratade om hur det hade varit om killar hade mens och hur de hade klagat:) Och Larry pratade om sitt ursprung som tvättäkta indian och hur USA stal deras land. Men min personliga bästa  är Fluffy, det är därför man är där och han är så underbart rolig. Han fortsatte 40 minuter över. men det var så värt pengarna och allt!:)
 
På lördagen gjorde jag högskoleprovet. Det gick bättre än trott men de är svårt att bli nöjd ändå men men är glad det är över^^ men resten av dagen, kvällen och iprincip till och med nu är min hjärna en smörja som ligger där. Men jag och viktor såg "Minions" och myste lite:p den var inte så bra som jag trodde men den var ju inte dålig heller:)
 
på söndag gjorde vi typ ingeting, mest för jag kände mig förkyld. Tror jag blev sjuk efter 4:e provet. men det har varit på gång ganska länge nu. men jag känner mig fortfarande sjuk nu men har jobbat hela dagen och sedan inte gjort så mycket mer.
 
 

Long time no see

Idag är en speciell dag och inte bara för viktor är på besök utan vi ska se Gabriel "Fluffy" Inglesias, jag är så taggad men så nernös för jag ska göra högskoleprovet imorgon och har bara pluggat en vecka... på gamla hp alltså men det känns som de inte kommer gå bra men de går som de går.
 
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer men kan säga att igår landade viktor 00.00 så egentligen på fredagen -.- men jag skulle börja 8 på jobbet så ja de va bara att pinka och gå i säng ungefär... Vi pratade lite och så.
 
Sedan efter jobbet då jag slutade 13 hjälpte viktor mig att plugga till hp men nu "vilar" han av ngn anledning :o
 
 

F.D sambos...

Jag skriver ibland på bloggen på mobilen men DÅ går de inte att publicera det istället. och jag orkar inte skriva om allting igen
 
Men vad ska jag säga, efter nästan två månader som sambo har viktor inte fått napp om de jobben han sökt och istället fått ett riktigt bra erbjudande från jobbet han hade ett tag i Skåne. I fredags skulle han hem för att fira en kompis sedan komma hem idag men nu stannar han där istället och vi kommer ha distansförhållande igen. Många säger "men ni är ju van" men saken är den, det gör fortfarande lika ont. När jag lämnade honom på flygplatsen grät jag i bilen hem, jag grät när jag kom hem och hade mycket ångst. Jag fick ont hjärtat eller om det var bröstkorgen vet inte men det kändes som hjärtat. Precis som det gör ont när jag skriver detta. Jag tog ångestdämpande och kunde faktiskt sova.
 
I fredags gjorde jag även en annons på Blocket på Tor:p
Idag kom det en familj som ville titta på han, de köpte han direkt. Det känns bra att han får komma till några som verkar så intresserade av ormar. Och tillochmed funderarde på flera:) De tog med allt och de ska nog bygga ut terrariumet till större istället för att köpa ett nytt. För jag skrev att han borde ha ett större ställe.Man blir inte lika fäst vid ormar som andra djur men det är klart jag kommer sakna honom:)
 
Jag ska jobba i två veckor deltid på en förskola som jag redan varit på i en och en halv vecka:) men kommer samtidigt titta på ställen i Skåne. Men änsålänge ska vi se Fluffy den 23/10 här i Umeå!
 
 
här har ni ett smakprov men tycker ni ska titta lite! han är grym på att göra ljud och berättar roliga händelser från hans liv:)

RSS 2.0