Life is what it's

Heej:)
 
Skriver aldrig men ska snart ha prov i litteraturanalys i svenskan och efter det ska jag packa för ikväll åker jag till skåne!:)
landar 22.40... men ändå, åker idag eftersom har inga lektioner imorgon.
kommer dock hem på onsdag eftersom jag har lov men inte viktor och att jonas kommer till Umeå på torsdag.
 
det jag egentligen gör är att plugga till provet vilket är de sista innan lovet men när jag är i skåne måste jag ändå plugga, mest till gymnasiearbetet men till naturkunskapen också.

If I Was God For One Day

If I Was God For One Day - Neverstore
 
My favorite song right now.
 
Hörde den på melodifestivalen och är fortfarande ledsen att den inte gick vidare medan skit låten Groupie gjorde det.....
 
har inge hopp om melodifestivalen i Sverige för vi gör fel val enligt mig, har gett upp om det.
 
Just nu håller jag på att plugga till ett ganska omöjligt prov med grejer vi inte ens är säker på om vi har med eller inte... det handlar om hästar.. asså jag har inge problem med hästar och har haft nu flera prov om sjukdomar eller anatomi om många djurslag men hennes prov om hästar är de värsta... det tar bort mitt gillande lite. Dock gillar jag hästar igen när jag ser de men ändå.
 
Idag var jag på stan med Elsa, vi letade jegging men vi hittade bara mat:)
Nu med smärta i rygg och fötter ska jag fortsätta plugga.
 
För en vecka sedan lämnade vi in Forden pga skadan som andra bilen gjorde när vi krockade, men det var typ en lite skrapa som man knappt såg efter som kulan gav hennes bil en ny make over så träffades knappt vår bil men den är ändå inte klar.... så ja... jag sakar forden... jag mår mycket sämre när man måste ta bussarna.
 
ska se Morran och Tobias för att göra mig lite gladare. Hare!
 

RSS 2.0