Jobb

Jaadu... vad ska man göra, viktor spelar, föräldrarna sover och jag bör sova snart för jag ska gå upp vid halv sju för och se om de finns jobb. Förhoppningsvis har jag jobb måndag till onsdag. men det är det jag vet just nu. Jag hoppas jag får några jobb iallafall. Viktor har varit runt på FLERA ställen där de flesta sagt "inte just nu men vi ringer dig om det behövs" eller " vi har nyss anställt någon". OM ingen av oss får jobb en längre tid iallafall är ju frågan om vi eller han ska flytta ner för där har han väldigt stor chans att jobba där han jobbat tidigare.


Bilden är från när vi firade 2 år och den första september firade vi nu fyra år. Vi var och bowlade då viktor vann 80% av matcherna men jag fick också in några strike så jag är nöjd:) Sedan åt vi god middag på O'learys just för att det var första gången vi kunnat fira årsdag tillsammans.

Who am I?

Jag vet inte hur jag är. Har levt med antidepp så länge jag kan minnas och innan dess var de nog inte så bra. Så hur är jag egentligen?  Gillar inte hur jag är just nu. Inte alls. Känner mig inte som mig själv i mitt eget skinn. 

Mina känslor för viktor och så har inte förändrats men hur jag är. 

Jag vet inte. Vet inte ens varför jag skriver detta. Varför det ska hjälpas att publicera detta.

RSS 2.0