Teo är tillbaka!

äntligen är teo tillbaka!!
 
Vid 11 for vi till gammlia och gick där i två timmar. for hem för en paus, äta lunch och sedan vila lite. 
Fick samtal från en Mia att hon sätt en hund springa fram och tillbaka över en vägen 393. Som ligger i tjäramark och det är första byn efter forslundagymnasiet och hippologum. Hon och en till hade stannat men ingen fler. Jag tror inte ens att de sänkte farten. Hon försökte valla honom bort från att gå över vägen och då sprang han in i skogen.
Vi kom dit gick vid vägen och ropade gulligt på honom, spårhunden och ägaren kom till undsättning och vi började gå, lååångt in i skogen gick vi, väääldigt långt men man såg hans fotspår. Innan vi såg honom, jag såg hans täcke. Men han tyckte han blev jagad så han sprang iväg. Vi fortfatte men hon nu ut ur skogen mot vägen igen. 
En bil stannade och berättade att en hund springer på vägen. Spårhunden och ägaren åkte med dem och följde efter teo. Jag började gå men det var kanske 200 meter dit men de kändes som en kilometer...
Sofia (ägaren till spårhunden) och Tåffe(spårhunden) följde efter teo och jag och mamma gick längst vägen. nu har de gått en timme och mer
 
 
jag fick luffa tillbaka till bilen eftersom pappa har tappat sin mobil. vi tog bilen och hämtade mamma och fick höra han var vid en bongård med flera röda hus. så vi for dit sedan gick vi tillbaka några meter och vi gick i snön och sedan såg vi honom, ropade på han men inget hände men då såg vi en bil och han började springa lite sedan vände han mot bilen och gick och stannade. Så mamma ringde pappa som for dit och teo stannade för han vill ju in i bilen och lockade med godis!!
 
ÅHH nu ska vi fira med pizza och mys:)
Tack till alla! Tack till Sofia och Tåffe, tack till Mia som ringde, tack till Bella och Elsa som har hjälpt leta. Tack till alla som har delat på facebook och tack till alla underbara människor!

Min älskade Teo, jag saknar dig.

Jag mår så dåligt på alla sätt! mentalt och fysiskt.
Jag mår illa, har ont i huvvet eller bröstkorgen eller båda. ibland mensvärk också
men mest mentalt... det kan inte sluta så här! Teo är bara två år knappt!
jag villl bara ha han tillbaka, jag tänker hela tiden vad jag skulle göra om man kom hem och så men blir så besviken varje gång det inte blir så.
vi kan inte gör mer än att fara ut och söka men saken e den att vart ska vi söka??!?!?
 
http://goo.gl/maps/KM3eF
 
på de platserna är där man har sätt honom.
 
jag kan inte sluta gråta! jag håller på o bli galen men jag orkar inte.

Teo snälla kom hem!!

FIck sms av dagisläraren vid två att teo var borta. han o de andra hundarna fick ett spår och han kom aldrig tillbaka.
 
 
nu har han varit borta i sju timmar och jag har varit ute i mer än fyra timmar och letat efter honom. Jag är hemma just nu och det är nu tårarna kommer ...
 
åhh det är så mycket! han är kall, trött. Han är hungrig han är ensam det är mörkt!
 
jag vill bara ha tillbaka min bäbis!!

the worse thing in life comes free to us

Hej jag är väldigt redo att bara lägga mig i fosterställning och ligga där i några dagar till. Jag har mens och inte nog med det så blir jag så jävla deprimerad av det.... Alltså jag gråter några gånger per dag men vet inte varför o skit. jävla mensvärk... 
 
imorn ska ja ha prov, hundsjukdomar, på torsdag ska jag på risk ettan så jag missar tre timmar av skolan, don't care. men jag hade varit glad för allt detta om jag bara hade viktor. 

Fyndiq äger!

hejhej
jag köpte en underbart fin plånbok från Fyndiq:p
det är någ 5:e gången jag köper något därifrån men de e billigt, fick mycket och det går väldigt snabbt att få hem!
 

 

Tor

Hejsan!
Tor (min majsorm) har varit väldigt seg i mer än en vecka. Ligger i samma ställe typ flera dagar. Idag tog jag fram honom bara för att se på honom och vet att han lever. Och jag hade rätt han ömsade typ 10 minuter efter det!!!:)
det blev dock inte helt så jag kan inte riktigt räkna på så sätt hur lång han är men de som inte gick sönder blev 120cm. Nu är han pigg som fan! han ville ju inte ha mat förre onsdagen pga att han skulle ömsa och så men nu gör jag ordning maten åt honom och förhoppningsvis äter han väldigt bra för han har tappat lite av hullet tycker jag. Jag började dagen men körlektion men de e klart jag tog fel dag för det är nästa vecka men som tur är så
 
men det gick faktiskt väldigt bra, det är svårt eftersom bilen är inte lik bilen jag har tränat på.
 
Det jobbiga är att jag måste sitta så långt fram och då tar mina knän i ratten typ ...:(
 
sen efter det for jag till skolan, vid 10. Var lite på hundtjejernaslektion, bella och dem:)  sedan hade jag matte i en timme. Gjorde läxan på lektionen medan han gick igenom provet. på andragradsexvation där jag fick C
 
sedan tog jag bussen till stan, körde med pappa hem.
 
nu sitter jag här med mina nya dator:p

Asus

Första inlägget från min nya dator!
ni vet det där ny-bil-lukt ?:p Denna luktar ny-dator-lukt. Det är helt underbart! håller fortfarande på att försöka först datorn men den är jätteskön att skriva med!! Jäätte kuul!!
nu måste jag tyvärr plugga för jag vet inte när det ska vara klart men med denna dator går det snabbt eftersom det är så skönt att skriva med just denna dator. Hejdå! hör av mig senare:)

Tjoo

hejhej
idag var jag hos läkaren för att prata om min medicin och ja det blir väl ingen skillnad förutom att nu har jag fått konstaterat att jag har tietzes syndrom.
idag har jag inte gjort så mycket mer
igår vad jag o allis på stan:p jag köpte inget speciellt, hittade ingen bh:(
sedan kom bella, vanessa och deras hundar:p
det var riktigt mysigt:)
nu ska jag gå:p
hejdå!
 

Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le men sorgen i mitt hjärta kan ingen se

Jag tyckte jag såg en bekant hund gå in i mitt rum, när jag tittade in i rummet låg Leja i min säng. Jag gick fram mot henne och hon började vifta på svansen och lägga bak öronen. Jag gick närmare men jag visste att allt detta var fejk. Hon är död, hon finns inte här länge. Jag sträckte fram handen och min hand kunde inte sluta skaka. Jag visste att det skulle bli som i filmer när de försökter ta på "spöket" men det bara är luft. Jag var inte säker om jag skulle eller inte för ja ville inte bli besviken. Men jag kunde ta på hennes tass. Jag kände allt, hennes värme, päls. Jag började le och började klia henne. Hon gjorde som hon brukade göra rulla över på ryggen och upp med tassen så man ska klia på magen. En tår föll ner för jag har saknat henne så jävla länge och mycket men samtidigt så log jag. Sedan så vaknade jag.
 
 

RSS 2.0