Love your curves and all your edges

Hej idag var det dans, sista gången för mig då eftersom jag far till Skåne nästa vecka.
Det gick bra i början men senare började jag känna av i ryggen (från när jag ramlade) Men just i snabba rörelse vilket gjorde att mina danssteg var omöjliga. Så jag gick hem istället.
Iallfall nu har ja ont i ryggen och huvudet så jag vilar mest. Tre dagar kvar i skolan sedan far jag till skåne o praoar i 5 veckor! PUSS!

I just keep on walking

Idag är en sådan dag som börjar dåligt och blir mer o mer dåligt... vi får se om det vänder sig för det bättre senare. Men just nu är allt fucked up i min hjärna så jag faktiskt får huvudvärk. Missade skolan pga körlektion, men bryr mig inte för det är bara en jäkla lektion jag har idag. Ska nog plugga lite, se The mentalist och kanske gå ut et sväng beroende på hur min nacke mår.

Don't fall!

hej
Idag hade jag ont som vanligt, lite överallt men det blev värre o värre så efter andra lektionen for jag hem, fick mer o mer ont i nacken vilket gjorde att jag fick ont i huvudet. Sedan dess har jag vilat och pluggat lite. Det gör ont över hela ryggen, nacken rumpan
har ett stort blåmärke där men tyvärr på rumpan så vill liksom inte visa en bild på det hahahhahahah
 
men det är fan de läskigaste blåmärket jag har sätt hahah inte bra:)
nu ska jag typ sova:p Puss på er!

pain

HejHej
började dagen i stugan och kom hem, ramlade rejält har fortfarande ont i ryggen, ena rumpan eftersom jag hade så mycket i händerna så jag kunde inte ta emot mig... det gör ont att gå samt att sitta... jobbigt på riktigt kul med skola imorgon! men det är bara 7 dagar för mig sedan Prao i skåne! puss! måste sova nu :)

I'm sorry, can't afford a Ferrari

Jag vet jag har varit SKIT kass på att blogga! men inspirationen är inte där längre... men det har ändå gått för långt tid emellan
fredagen innan lovet gjore jag ett matteprov sedan packade och for till viktor och igår fyllde han 18 år!!Fuck yeah:)
på tisdag ska han köra upp:p och själv ska jag försöka göra internetfrågorna till körkortet
 
idag var det tänk att jag skulle flyga 8.30 från ängelholm till sthlm och sedan vid 11 till umeå men det är klart att SAS tog bort de första flyget............
 
De skickade ett mail och det erkänner jag att jag tittade på men vafan ingen förstod vad fan de menade för de hade bara lagt till ett flyg men hur ska jag veta att det har tagit bort det första för det stod ingenting så här stod det.... Ni kanske märket att flyget från ängelholm till sthlm går vid 19 MEN det till Umeå går vid 11..... SÅ vi ringde dem och pratade om hur fan e hade tänk och de erkände att det inte gick så bra va..
Men lösningen var aatt jag skulle åka till sthlm arlanda vid 19 .... VÄNTA till klockan 8 på måndag morgon för att åka till Umeå... Jo de skulle stå för boendet men vafan... såå jag och pappa bestämde att åka med Norwegian istället så jag åker då vid 5 härifrån problemet är att dem har bara till Malmö och det tar en timme att åka dit.
 
 
Flight/Date From - To Departure Arrival
SAS
SK 035/11APR14
Umea - Stockholm (Arlanda) 16:20 17:20
SAS
SK 189/11APR14
Stockholm (Arlanda) - Helsingborg (Angelholm) 18:05 19:10
SAS
SK 2176/20APR14
Helsingborg (Angelholm) - Stockholm (Arlanda) 08:35 09:35
SAS
SK 2184/20APR14
Helsingborg (Angelholm) - Stockholm (Arlanda) 19:35 20:35
SAS
SK 2026/20APR14
Stockholm (Arlanda) - Umea 11:35 12:35
 
 
 

Men det har varit en bra vecka. Jag och viktor for och hälsade på Vi 2 hundcenter ( där jag ska praoa i 4 veckor, eftersom en vecka är jag i Cypern)
Iallafall var alla super trevliga och det var skit stort jue! såå det ska bli super kul! har ju nästa och näst nästa vecka i skolan sedan far jag hit igen och ska praoa:p Såg faktiskt en Rhodesian ridgeback! det är första gången jag har sätt rasen i verkligheten:) de kallas också afrikansk lejonhund Det som är typiskt är det mothårs hårkammen på ryggen som är rasstandard. 
 
 
 
men innan det ska jag på teorikurs eftersom jag missade en.
 
jag har snart läst ut min engelska bok det är bara att skiva om den imorgon, och mer än så har jag inte just nu vad jag vet:)
känns skönt. ska dock göra det sista mattetalet som var på provet eftersom han tor jag kan klara det och jag hann inte sist eftersom jag ville äta på skolan:p
 
NU har jag nog slut på saker att berätta men det blev mer än vanligt så man ska inte klaga så nu kan alla mina trogna läsare ha något att göra iallafall förlåt för jag är en kass bloggerska, det märks jag INTE ska göra detta till mitt arbete:)
 
Hoppas ni blir lite nöjda med några bilder och olika ämnen. Puss på er! Glad påsk!
 
 

Mika Janze <3

hejhej!
jag vet jag suger på o blogga!:/
har abra så myk skit med skolan, alla jävla uppgifter
men idag har varit en underbar dag!:)
en lektion i skolan sedan var jag med mika och vi bakade samt vi spelade buddle stuggle som vanligt och de tär lika kul, inte bara o spela men att vara med mika:)
 
Nu har jag gjort några uppgifter och bara chillar:)
just nu funderar vi på att skaffa kattung!! åhh jag hoppas verkligen! min mamma är allerisk men just sibirisk katt är allergivänlig och förhoppningvis tål mamma dem, vi får se annars blire en till hund med då om flera år.
nu ska jag chilla med antingen spel eller serie puss o kram!!
 

RSS 2.0