Senaste tiden

Heej
 
Alla planer som viktor och jag hade försvann men vi hade en väldigt mysig nyår. Mamma och pappa var hos deras vänner så vi var hemma med Teo. Jag hade bestämt mat Rostbiff med krossad potatis och svampsås. Viktor fixade bort soffbordet och la ditt madrasser med täcke och kuddar:) vi såg Roast på MTV där de roastade Justin bieber, Charlie Sheen och Donald Trump. De var riktigt roligt  XD vi hade soffbordet som drickbar
 
 
Nu tänker jag lägga upp bilder på, min klänning jag köpte en vecka innan och så:)
 
 
Seriösa och oseriösa bilder XD Men klänningne är köpt från Bubbleroom och är i storlek L för var inte säker på storleken. Tyget är superskönt och mjukt, det är lite strech men över bysten var det rätt storlek.
 
 
Efter nyår så började jag jobba och viktor pluggade på dagarna. Från och med förra veckan jobbar jag heltid denna vår termin på Ägget på Förskolan berghem. Detta betyder jobbmail, möten efter jobbet och planeringsdagar. Vi var också på Pinchos innan viktor for.
 
Denna vecka var första veckan då alla är på sin avdelning. en hel del barn har varit sjuka med hosta och denna helg har jag varit sjuk. Är det egentligen fortfarande, känner mig inte särskilt dålig men har hosta, hes och ont i halsen.
 
Nu ska jag äta
Ha en bra kväll!
 
 
 

RSS 2.0