Rest in peace my true friend

Idag har egentligen mycket hänt men kan bara tänka på en sak.
Chili är död. det är inte mer än de orden som går runt och runt i huvudet.
känner mig tom men ändå glad för jag vet hon hade ont.
det var hennes tid, har länge tänkt det men de hjälper inte.

Är glad hon fick vara med i stugan en sista gång. Men fast än hon var gammal och hade smärtor så var hon lika glad varje dag. Hon har varit min vän i de senaste 8 åren. varit med mig varje dag i stugan och mer. Jag gråter mycket men det är okej på något sätt. Men all ångest för jobb, skola, nationella prov blev inte så viktig längre.
 
 

Where to find work??

Första veckan av praktik på Vännäs.
Det har varit... övervälmande på den nivån av hur mycket jag får göra!
 
Alla är så trevliga!!! åhh de är så mysigt ställe skulle gärna ta mina djur dit!
 
Jag har fått tvätta öron, ta provet och analyserat ( mina ord för att ta prov och stä ut de på provplattor, doppa i olika vätskor för att se i mikroskop) provet för att sedan ta rätt medel att tvätta med. Jag har klippt många klor, på sövda och vakna hundar. Har städar mycket, tvättat, vikt kläder och rockar (de ska bli till små paket), fyllt på med de som saknas och packa till autoklaven. Som då är en form av tryckkokare som gör det sterilt.
 
Varje morgon tar vi ytor med sprit, vi tar soporna och sedan torkmopp och sedan våtmopp på golven och gör de då Rent Rent. Rent är när man bara tagit ytorna med disinfektion. Har det varit någon smitta ska se smittstädas av någon kunnig.
 
Senare är det mer att titta till i rum om de behöver städas, kolla tvätten, sedan är det mer om någon ber om någonting. Som att hålla djur eller annat.
 
Jag har varit sjuk sedan förra torsdagen och känner NU att de börjar bli bättre. De e alltid jobbigast på kvällen och morgonen.
 
på fredag vecka 13 kommer viktor! Kan inte fatta att han har lov vecka 14... alltså förut är det vara sportlovet vi har haft annorlunda... jaja det är de sista påsklovet också...
 
jag vet inte hur ni har det mend jag har riktig ångest av min framtid på så sätt som JOBB????, PLUGG???
ÅAaAHHHAaahhÅHH :(
 

Förlossning!

HejHej
andra dagen i praktik på Vännäs distriktveterinärerna!:)
 
Det går bra dock kör jag typ 35 minuter för att ta mig dit
men idag var en annorlunda dag jag var med på ett kejsarsnitt av en hund som hade sitt andra och sista kejsarsnitt. Jag fick även hjälpa en valp att få liv i sig genom att gnugga och försöka få igång andningen och hjärtat. Det var så otroligt! de bästa som hänt på ett bra tag!
 
Jag har fått från 100 mg Sertralin till 75 utan problem men nu har jag inga p piller heller för o se hur jobbig min mensvärk är. Och som de ser ut så gråter jag för att all plugg till djursjukskötare finns i skara, uppsala samt andra jobb för djurvårdare finns i nedre delar av sverige och jag vill bo i norrland. Jobbigt läge
 
Jag for till skåne förra torsdagen och kom hem i onsdags och dan efter vart jag sjuk. Har haft dryg hosta, ont i halsen, ont i kroppen men inte feber. Hostan är kvar och det är drygt för jag vill ligga ner iställer för ligg/sitta uppåt. Nu måste jag fixa mat till imorgon... s***n vad drygt...
 
jag är less just nu... känner inge hopp om djurvårdare eftersom mina fucking fötter och rygg...
 
Godnatt börjar 7 imorgon och de tar 35 min så måste upp tidigt. godnatt på er!

RSS 2.0