Jobb

Första veckan med jobb är avklarad. Det är svårt att kliva upp 5 men jag klarar det, det e dock skönt att åka hem 3:) denna vecka har jag sovit men i fredags var jag med allis, vi åt o såg Criminal minds:) På lördagen for vi till stan för att leta skor men hittade kläder.
köpte ett linne och kofta från NewYorker de kostade 99 kr var!:)

Idag är det 23 grader varm och de njuter jag av i solen men nu blir de även lite städ!



if you love me, leave me

I måndags började jag sommarjobbet på distriksveterinärerna i Vännäs och jag jobbar 6- 15 o de tar ca 40 min dit så jah vaknar kl 5 på morgonen. Jag ska alltså sova nu egentligen och är redo för det. Längtar till helgen bara för att sova ut:) men de är ett roligt jobb! 

Jag har som inte mycket att säga men ville skriva just om de ens är någon som tittar på min blogg längre isåfall Hej:) och godnatt!:)

Ledighet!

HejHej!:)
 
Jag tog studenten i tisdags, jobbade fredag, lördag och idag och nu är jag ledig tillochmed torsdag!:)
studenten för större än jag förväntade mig! att stå på flaket var så himla underbart! att sjunga i glädje av vad man har åstakommit och vinka till alla som far i närheten de va dock inte alla som vinkade tillbaka... men de som gjorde de gjorde allt lite bättre! efter tre vändor så blev det glapp i högtalarna, vi hade de bästa högtalarna :( vilket tog lite död på situationen då du vet någon måste hålla i sladden stilla för de ska låta någonting. men det närmade sig två och ja skulle träffa släkten vid 3. en del av oss for tillbaka för att pissa, städa flaket och så. Jonas hämtade mig på forslunda och sedan åt vi buffé. senare blev det dags för studentskivan som hade bytt plats. Många från skolan började hos Elin där vi förfestade med kubb och dricka, sedan blev det fest.
 
 
här är lite bilder från studenten!!:)
örhängen jag fick av föräldrarna i vit guld.
underbart fint halsband jag fick av mormor som hon själv fick när hon fyllde 30.
armband jag fick av min moster!
 
nu efter att ha jobbat i en helg ska jag ta o se Pewdiepie (är lite smått beroende hehe) och ta de lugnt! för jag behöver inte kliva upp innan sex imorgon!!:)
 
på kvällen far jag till Skåne, underbart att träffa viktor igen men dock är de inte den enda anledningen till att jag far dit. utan andra mer som man skulle säga i skåne "tradiga" omständigheter. tänker inte skriva exakt vad just här men fråga gärna om ni vill veta.
 
Ha nu en bra söndag och en ännu bättre vecka efter!!:)
 
 

RSS 2.0