Happy halloween

Tjenare
 
På fredagen var det After Work med en del jag har varit på After Work med innan och några nya som jag har träffat på jobbet och så. En som jobbade där innan jag kom dit så de var trevligt. De for vid 21 ungefär men jag och en kollega for till Pipes istället och var där till ungefär 23 tiden. Vi hitta någonstans att sitta och när de andra sunt om gick så fick vi ett större bord. Då kom de någon som letade plats och helt plötsligt var de 5 st till som satte sig, sedan kom de 2 till och sedan 3 till och sedan 2 till. Det var väldigt trångt men det var roligt o lära känna dem lite också.
 
Igår gjorde jag inte mycket allt, det var väl mer av en lat dag. idag har jag målat lite av staketet som vi håller på o göra alldelens själva. sedan for jag och köpte ett nytt knöstöd och sedan gymmade jag. Jag gillar inte knästödet ännu. Mest för de tycker en hel del men mest för de hamnar fel och gör ont i stället. Efter det har jag inte gjort särskilt mycket. Funderar på vad man ska ge i julklapp. Har tänkt ut några iallafall och vissa är fixade men inte alla.
 
Nu ska jag väl se mer serier och snart ska vi äta äppelpaj med glass :)
 
eftersom jag inte har några nya bilder på datorn så får ni gamla bilder på Leja.
Saknar henne verkligen
 
 
 
 
 
 
 

Varför ens planera när det aldrig blir som planerat?

Hej
 
Var väl tusen år sedan jag skrev här. är väl för jag förstår att ingen läser denna blogg.
 
Just nu jobbar jag på förskola med de yngsta. de är mellan 1 och 2,5 år. de är så givande faktiskt, mer än jag trodde. Kommer sakna dem väldigt mycket. Jag är bara vikare och ska gå ner på tid då hon kommer tillbaka på deltid. Jag ska läsa en kurs som jag behöver för att läsa vidare och den kursen tänkte jag läsa i sthlm med viktor. MEN kan inte de eftersom jag inte är skriven i stockholm. Det känns onödigt för kursen är ganska kort i stholm är det 3 - 10 veckor beroende på om man läser heltid eller så. Men i Umeå är den nästan en hel termin, iallafall i början på året.
 
Egentligen borde jag sova nu för imorgon ska vi ha halloweendisco med ungarna, de får klä ut sig och vi får också. Får väl sminka mig till en katt eller något.
Bilden är från mina lösnaglar från förra halloween. men har spöke och pumpa på mina jag har nu också.
 
igår såg jag och mamma bio fast det var live inspelat från London. 25 års jubileum på Miss Saigon. Den var sorglig men de sjöng så himla bra asså! man hörde hur alla grät på bion verkligen men sedan visade de special där de som spelade i orginalet också var med och sjöng lite. Men det var med mycket humor så i slutet skrattade alla och applåderade istället. Men de höll på från 19 till 22.15 så de blev en senare kväll.
 
 
 
Nu ska jag sova för jag ska hinna sminka mig i morgon.
 
Godnatt

RSS 2.0