Tillshålsoperation

Jag är verkligen inte bra på att skriva i denna blogg. Inte varje dag jag startar datorn heller. Kan sammafatta från sist.
 
Jag fyllde år och viktor, jag, elsa och nina var ute på Allstar, de kom till mig först och vi hade miniförfest här och bara pratade. Sedan for vi ut, på klockslaget till min födelsedag dansade vi och hade riktigt jäkla roligt! När det stängde kl 2 så for vi till max och då kom huvudvärken. kraftig huvudvärk som jag aldrig har i princip. Vi for hem och där åt vi. det var inte förrän jag kom hem som jag förstod varför jag hade huvudvärk. Hade vid den tiden varit uppe från 5.30 på fredagmorgon till 3 på lördagmorgon. Samt hållit i gång hela dagen. Jag var helt slut. Jag occh viktor åt sedan la vi oss. På morgonen var huvudvärken helt borta och allt var bra igen.
 
Sedan kom släkten förbi och vi åt smörgåstårta, sedan vanlig tårta. Mot kvällen började jag må illa, vet inte varför. Men jag vilade medan de andra åt middag... vilket sög rejält. Men viktor kom till rummet och vi tittade på Melodifestivalen och skrattade.
 
På alla hjärtans dag berättade pappa att jag hade en överraskning hemma, men för mig slog det inte att det var alla hjärtans dag. Men där var det på bordet. En bukett med en ros i mitten, en nallebjörn och en lapp. Allt från viktor. ddet gjorde min dag kan jag säga :)
 
Natten till torsdag spydde jag... var hemma torsdag och natten till fredag höll jag på och svimma. Hade inte ätit på torsdag och det märktes. På fredag började jag äta lite men ofta. Var helt off med hungern. Mådde bättre iallafall. Fick ett samtal om jag kunde opereras nu på måndag. alltså imorgon. Och det sa jag ja till. På natten till lördag spydde jag igen.... Men gjorde samma sak som på fredag, åt samma saker och natten till söndag sov jag hela natten utan problem :D var väldigt lycklig när jag vaknade, dansade till och med.
 
Nu är det söndag och allt har gått bra, imorgon ska jag göra tillhålsoperation som jag satten på listan för ett år sedan. Kort varsel ja, har duschat, bytt lakan och allt sådan som jag ska. Ska duscha imorgon bitti också.
 
ska träffa läkaren 8.30 men är inte helt hundra när operationen blir. Ska ju träffa narkosläkaren och så också. Nu ska jag väl sova eller så. Blir självklart hemma från jobbet imorgon också. men vi får se hur det blir sedan. Saknar jobbet :( saknar barnen och kollegorna... surt det blev såhär men det är skönt att änligen få operationen gjort! Har ju väntat ett tag...
 
 

Fyller snart år:)

Hej
 
Sist jag hörde av mig var vid nyår. Nu är det februari.
Idag kommer min bror och hans flickvän Kelli. Sedan ska imorgon kommer Viktor och vi ska ut med Elsa och fler. Är taggad! och på lördag fyller jag år så då blir det släkten med smörgåstårta och tårta.
 
 
 
Beautiful Chili. Saknar henne så himla mycket!
 

RSS 2.0