Utkast: Sep. 16, 2014

Idag var ja på halkbana.... Har hört av alla utom en att de e "så jävla roligt" men jag tyckte inte de. men de kan va för att ja hade en VÄRDELÖS dag. De började med att jag drömde att jag spolade tillbaka tiden och "räddade" Vera... Hörde hennes röst o allt.

Begravning

Idag är de begravning. Veras begravning. är på skolan för att slippa tänka men de gör inte mitt humör. Efter skolan kommer pj hämta mig o då far ja hem o byter om. senare vet ja inte. vet inte vad som händer efter men ja.... imoegon ska ja fara till stugan med kusinerna för vi ska stänga stugan.

What is...?

hejhej, igår fyllde brorsan år! 23 ungefär kanske? asså efter 20 orkar jag knappt hålla reda på de, alla i min släkt är 20 + så ja hahaha de blir jobbigt o hålla reda på.

Nu sitter jag på skolan o gör inte så mycket eftersom jag har gjort de mesta och vill göra resten hemma där boken finns.
LITE svårt att koncentrera sig när hundar skäller.
Sedan är de äckel lunch o sedan fucking historia. Jag orkar inte det för jag orkar inte bry mig om Gustav den III.... och Sveriges historia jag lever i nuet XD hahah don't worry about tha past or the future XD

L.O.V.E

Hej en sjukling här. de började i helge men blev värre varje dag. snuva, ont i huvudet, ont i halsen, hosta, ont i bronkerna haha :)
vad ska jag prata om? jag gillar alla kolla i min blogg för flera år sen, känner knappt igeb mig haha



jag har gjort ett kors till Leja, de va länge sedan men men
jag saknar henne... trodde hon var jobbig men de är teo också. nästan jobbigare... hon tröstade mig men de gör inte ens teo...

1,095 dagar ♡

Idag är de tre år med älsklingen ♡ tre hela år men de känns lite, vi firade för en månad sedan men de va inget super big deal men nu ligger ja o håller på o somna i soffan o de blir nog pizza rester till maten.

RSS 2.0