merry christmas

god jul och gott nytt år!
ta vara på familj o vänner
för vad vet aldrig vad som händer!:)
puss och tomtekram!

dan före dan före dopparedan

Hej alla tomtar!
NU närmar sig julen med STORA steg, dock känns det ibland overkligt.
Vi skulle köpa julglan i lördags men av ngn anledning glömde vi de så vi tänkte idag. Vi for till coop men de fanns inga och de hade vi inte ens tänk på som möjlighet. De andra ställerna hade stängt så vi far imorgon bitti. Så de e myk jobb imorgon. julgran, klä den, lägga upp tomtarna, lägga julklapparna under granen, sedan ska mamma o pappa laga mycket mat:)
 
igår for jag och allis till ersboda,hämtade upp kajsa sedan drog vi till Emelie och hade tjej/myskväll:p vi körde tjejmiddag som ibland ledde till seriösa debatt om politik och ibland till inte så seriösa. de var mycket skratt och vi stannade till vid ett tiden då ja skjusade hem alla:p
 
Nu däremot har aj lite ont i huvudet kanske ska sova. för mamma o pappa sover och ja vill int väcka dem.
 
Jag är så taggad på att GE julklappar... de gör mig ibland mer glad än att få:) klart de e kul o få det är obeskrivligt men det känns bra att ge, särskillt när gåvan betyder något:) är skit taggad på när viktor kommer hit på fredag!

MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRTA VART E DU??:p

Tjo
 
Idag började jag 10 men det var inte jätte värd lektion och nu börjar jag igen klockan ett. Då har jag svenska och vi ska gå igenom de vi ska ha på provet.
Som alla andra är det ju allt som de lägger in sista veckan innan jul.... 
Vill tacka Jessica som har gjort min blogg supder super finare! TAACKK!!
 

Very much

Hallå
Igår var jag hos läkaren och fick ångsetdämpande och smärtstillande. Jag tog en ångestdämpande igår... satan va skönt! jag var så avslappnad i alla mina muskler och sov gött så gött att jag förstod itne vad de var som lät på morgonen:p Men den ska hålla i 12 h så jag var väldrigt trött idag men de e vanligt men jag skrattade hela tiden! De var också väldigt roligt, hade uppgifter men orkade inte ens känna ångest om de.
 
Ska bli skönt att sova ikväll också. Ska äta gröt snart men vill helst äta själv... känns som en sådan dag. Vi äter och har allid ätit tillsammans i familjen förutom vissa undan tag om man är borta eller så.
Herrå!

im sorry

Igår var underbar, var lite ledsen i mitten men de slutade storslaget :)
 
 
Jag har varit deprimerad i flera år nu, för myk för att orka räkna typ. men jag har varit duktig på att ta min medicin men av någon anledning har jag nu glömt de i två dagar. Jag vet inte om det beror på detta nu men jag håller på att bli galen.... jag gråter väldigt mycket och mår väldigt dålig. Brukar må okej, bra nog för att le men de går inte längre. Funderar seriöst på att fara in till akutpsyket och jag säger fan i mig inte detta för att folk ska titta och tycka synd om mig utan jag skrivet detta för MIN skull... måste få ut det istället för att hålla fast det inom mig. det kanske är bäst ingen läser detta för då får ni inge ångest om ni inte gör ngt. De är inte tänk ni ska de heller.Jag ska se serie för de pausar min ångest lite.

Värt

Idag har varit en annorlunda dag.
Började dagen som vanligt, körde till skolan stressade inte för jag visste inte ens om vi hade lärare. Kom dit efter ett tag var det tydligt att läraren var sjuk så jag for hem. Sov till ungefär elva och sedan for jag och köpte mat, och slog in julklappar, städade och så tills vid ett tiden for jag till skolan igen. Jobbade faktiskt väldrig bra:p vi hade historia och gjorde klart allt dock så var några av oss där längre än lektionen. Sedan skjussade jag rebecka till stan för skulle missa bussen och så.
Nu har de inte varit nyss, ätit, och sådan som man måste göra för att leva:)
 
På fredag far jag kanske ut, det är oklart hur det blir men det är störst chans att jag far ut :) vi får helt enkelt se
 
Nu ska jag gå igen och plugga, kanske se serie^^
 
 
 
 

Stan me bästa bellsan o Elsa pelsa!

hejhej, ännu en dag är klar
Eller en dag. vi slutade 12 :p
sedan for jag hem, tejpade fötterna och for till coop, hämtade pappa som lämnat andra bilen för att reparera elen eller vad det var. Sedan for jag till stan, väntade till Elsa och bella kom, sedan var på stan tills jag for hem vid fyra för att slå in presenterna till mamma o pappa innan de kom hem Xd har även köpt till viktor också men kan inte berätta här vad för då blir det ingen överraskning:p

Så snygg jue!

Min nya blogg! Eller iallafall designen.
Är riktigt nöjd!!:) om ni inte ser så står det
" when you think of giving up, remember why you hold on for so long"
Alla tack till Jessica!! ni hittar hennes blogg här Lillapessika
 
Idag är en konstig dag... som alla dagar brukar bli... jag börjar dagen trött men de är okej, senare är jag rätt glad men mot kvällen händer de ngt och jag blir väldigt nere... jag vet inte riktigt varför eller vad jag ska göra åt det.
jag vet bara jag är less, less p övningar, vill träna på riktigt... jag är less på att alla säger jag gör fel när de fan inte är i samma situation eller någonsin har varit så vafan vet dem...
det jag verkligen skulle behöva är förutom viktor en sak....
massage en avslappnande, kroppsmassage för att få bort en del knutar skulle inte sitta fel...

RSS 2.0